مهاجرت بایدها و نبایدها!
مهاجرت چیست
اين كلمه نشان دهنده عملی است که فرد به هر دلیلی از شرایط خود در کشور مبدا رضایت ندارد. برای دستیابی به زندگی بهتر و شرایط مناسب به کشوری دیگر میرود. مهاجرت میتواند معایب و مزایای زیادی داشته باشد اما شخص با آگاهی به این موضوع اقدام میکند.
این لغت نخستین بار در قرن هفدهم برای اشاره به مردم غیرنظامی به کار رفت که در میان دولت-ملتها در حال جابهجایی بودند.
دلایل مهاجرت
افراد به دلایل مختلف سیاسی، اقتصادی، دینی و حتی شخصی اقدام به تغییر مکان زندگی خود میکنند. این پدیده میتواند دلایل فردی و یا اجتماعی داشته باشد. یعنی هم فرد و هم اجتماع هر دو دلیل این اتفاق را میسازند و تشدید میکنند. از نظر جامعه شناختی این دلایل اجتماعی هستند که میتوانند دلایل فردی را بسازند و این دلایل فردی است که به صورت مستقیم باعث خروج دائمی از کشور میشود.
یک مثال ساده…
به طور مثال اگر از یک فردی که از ایران مهاجرت کرده و یا قصد این کار را دارد بپرسیم که چرا مهاجرت میکند؟ غالبا پاسخهایی فردی چون تحصیلات و داشتن رفاه زندگی و … را خواهند گفت پس به خوبی مشخص است که این دلایل ریشه در اجتماع دارد. به نوعی این اجتماع است که باعث مهاجرت فرد میشود.
اگر هر جامعهای را یک بستر پازل بدانیم و افراد داخل آن جامعه را قطعات پازل. هر قطعهای که نتواند در جای مناسب خود قرار بگیرد یا باید خود را تغییر دهد و یا از پازل خارج شود.
گاهی کوچکترین تصمیمات شما میتواند زندگی شما را به کلی تغییر دهد.
جهت مشاوره برای معرفی بهترین پروژهها در هر منطقه از استانبول با مشاوران ما در تماس باشید.